Mycket att blogga om!!

Ja..det blir så sa mamma...man hinner inte med allt kring jul;) Men nu tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort sen sist!

Vi var i Köpenhamn på Tivoli! Superkul! Massa fina lampor och julljus att titta på, och så fick jag en god pannkaka där! Vi åkte tåg också, det var döhäftigt!

Lite däremellan så har vi handlat julklappar (förstår inte varför, det är väl tomten som sköter det??) och fikat en massa:)

Julafton då..först på förmiddagen åkte vi hem till gammelfarmor och åt pepparkakor och wienerbröd som hon bakat! Sen åkte vi hem till min farmor och lekte med kusinen Kajsa, och resten av familjen! Fick massa julklappar! Jättefina kläder, böcker och leksaker!

Juldagen åkte vi först till farfar och åt ännu mer pepparkakor!! Jag älskar verkligen pepparkakor;) Av farfar o Ann-Kristin fick jag ett FisherPrice-garage!!! Så himla fräckt!!  Sen åkte vi till Martin (pappas kompis) och av honom fick jag en LearningPuppy! En valp som pratar och sjunger!!!

Sen somnade jag i bilen och vips så var vi i Mölndal hos mormor och morfar!! Där är ja fortfarande (annandagen) och här mpste jag fått nästan 100000 julklappar!!! Den ena låter mer än den andra!! Superkul!! ;)

Imorgon ska vi till Mora, tar typ 7 tim att köra....hoppas jag sover mkt då..fast jag tycker det är rätt mysigt att åka bil så det ska nog gå bra. Där ska vi vara en vecka, sen en natt hos mormor o morfar, sen kommer jag hem igen! Min ena hund är jätterädd för raketer och smällare så han får lite medicin för det...därför ska vi åka iväg över nyår! Dessutom har mormor köpt en pulka till mig som min hund ska dra mig i !!! Hur fräckt e inte det då??;)

Idag har mormor o morfar passat mig, mamma o pappa har tittat i affärer o lite så...

Mamma ska lägga in lite bilder, men det får hon göra när vi kommit hem från Mora!

Ses om en vecka!!

Onsdag

Idag har jag varit på julfest och avslutning på öppna förskolan. Det var jättekul!! Jag gick jättemycket och som belöning fick jag dra i julgranen;) Sen dansade vi runt granen och efter det så fick alla barnen en stoooooor glass!! Supergott!!!

Efteråt så gick jag o Elise o Milla och våra mammor till centrat och handla lite och tog en fika på Espresso House. Jag fick smaka på färskpressad apelsinjuice!! Det var bara såååå gott, en bonus var ju att jag fick dricka med sugrör!;)

Sen gick vi hem till Elise o Milla, fast då sov jag så jag vet inte vad som hände. Vet bara att jag vakna av att tjejerna blev ledsna för att jag skulle gå hem;);)

Väl hemma hade pappa kommit hem, så jag fick visa honom att jag kunde gå jättelångt...typ nästan 2 m;) Sen busade vi, mamma lagade goda pannbiffar som vi åt till middag....sen bus och sen var jag tvungen att lägga mig..fattar inte varför man måste sova varje natt???;)




Tisdag morgon...JORDBÄVNING!!!

Ja, jag vet inget om det som hände, för jag sov! Men mamma o pappa sa imorse att de vaknade 06.22(;)) av att allt i lägenheten skakade och det mullrade ute! Hela sängen skakade och det var tydligen jätteläskigt!

Igår kväll när jag skulle lägga mig så totalvägrade jag...har aldrig hänt innan, men jag kände att det är dags med lite trots nu! Så efter mkt skrik, gråt och lite skratt somnade jag till slut 21.30!! Känns konstigt, då jag alltid somnar 19-19.30 annars...och brukar sova till 8, och det gjorde jag imorse med, men har ju inte sovit så många timmar som jag brukar så jag är ju lite smågrining...mamma med...hon har knappt sovit i natt för tydligen har jag gnällt i sömnen så hon har inte behövt gå upp men ändå vaknat. Och så jordbävningen då;)  Vi får lägga oss och vila sen tillsammans:)

Jag har inte fått reda på vad som händer idag...hörde nåt om att framkalla foton på mig i den gräsliga röda sparkdräkten!!!! Undrar om jag håller låda hela dagen så kanske de inte vill åka nånstans...hhmm...tåls att fundera på;)

Imorn ska vi på julfest på öppna förskolan!! Ska bli tråkigt nu när man inte kan gå dit förräns nästa år!! Hur lång tid som helst ju!!! Efteråt, om mamma för övertalat pappa *hoppas*, så ska vi till Köpenhamn om gå på Tivoli!!! Hoppas hoppas att pappa vill;) Annars kommer jag aldrig sova igen!!;);)


Måndag

Idag har jag varit och hälsat på min kusin Kajsa. Hon fyller 1 år 27/12, så vi är nästan lika gamla:) Hon har också två hundar, två schäfrar, dom är jätteroliga för man kan nästan rida på dom!! Och så pussas dom jättemycket!;) Kajsa är jätteduktig! Hon kan gå! Fast jag kom ändå fram fortare med min babian-krypstil;);)

Vi var bara där en liten stund, för sen kom världens bästa morfar och hälsa på ända från Mölndal!! Han och mamma satte på en konstig låda på mammas bil..takbox hette det tror jag...konstig iaf... Sen fika vi lite och busa med morfar. Han är jätterolig! Man får slå, nypa och banka på honom!!! Det får man inte på mamma...då säger hon aja baja..men hon  kommer nog ge sig snart...för det hjälper inte på mig;)

Igår var vi på en julmarknad på Jakriborg, superhäftigt! En massa riddare och hästar! Mamma sa att det är en nybyggd by som ser ut som en medeltidsby! Och där sjöng mammas arbetskompis Christel och hennes familj en massa fina julsånger! Sen åkte vi hem till farmor lite och hälsa på. Fick en jättefin body som det stod Oscar på! Så den är bara min!

Vi skulle egentligen till min kompis William idag på lite kalas...men han o familjen var magsjuka:( Hoppas ni kryar på er snart!!

Älskar mat!!

Mamma är inte alls lika glad som jag! Undrar varför? jag var ju jätteduktig som åt upp all mat...eller nästan allt iaf;);)


Få bort mössan!!!!


Lördag...

Vilken dag hittills... Först ville inte mamma vakna, så jag var tvungen att banka jättehårt i väggen så hon skulle få sin rumpa upp ur sängen! Hur svårt kan det vara liksom?;)

Sen efter jag fått frukost så ville jag bara leka...men neeeej sa mamma o pappa! Då skulle vi tydligen ta några astöntiga kort på mig iklädd en röd sparkdräkt...hur töntigt är inte det liksom?? Och till råga på allt, så var jag tvungen att ha på mig mössa...INOMHUS!! Mina föräldrar är sååå knäppa ibland...så ska de skicka runt korten till alla släktingar och vänner!!! PINSAMT JU!!!

Snart ska jag och mamma åka och handla mat, sen ska jag vara med pappa hela dagen för mamma ska jobba. Ska kanske till på något som kallas för Luciatåg?? De enda tågen jag vet går till Andys lekland och ett som jag har på mitt rum...men jaja...blir säkert kul;) Gillar ju tåg;)

Oscar äter själv....


Hej!

Mamma är så dålig på att blogga på sin, så jag skaffade mig en egen!

Här tänkte jag (med hjälp av mamma) skriva ner lite vad jag och mina kompisar gör och lite av vad jag lär mig för bus!

Nu i veckan har jag varit på två kalas! Först hos mina bästisar Elise och Milla! De är systrar och fyllde 1 år i onsdags! Igår var vi på öppna förskolan som firade 2 år! Där får man leka med massa roliga saker! Typ Lego! Hur kul är inte det att hälla över sig?!

Idag så var jag o mamma ute en långpromenad med mina hundar, sen sov jag lite och sen kom Elise o Milla hem till mig och åt lunch, sen busade vi massor!

På lördag ska mamma jobba, men på söndag ska kanske jag o mamma på en julmarknad! Älskar vara ute och titta på alla ascoola lampor!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0