Update

Ja...nu har jag vart dålig på att blogga igen...flåt alla;)

Vad har hänt sen sist?? Jo...har ju varit på dagis! Helt ok...men fattar inte alls varför mamma o pappa inte stannar kvar? Blir ju lite ledsen att de inte stannar kvar och leker med mig... Men jag repar mig fort och leker hela dagarna;)  Maten älskar jag!! Super god och smarrig! Dessutom lätt att äta själv;)

Har sovit middag där ett par gånger nu...det går bra! Men igår ville jag bara sova typ en timme...men alla andra barn sov fortfarande så jag fick dötråkigt! Fröken har ett babylarm så de hör när någon vaknar, så jag smög som en indian, och tog alla barns nappar och vips var alla vakna!! Fast ledsna...undrar varför???;)

Jag ska vara på dagis hela veckan, eftersom vi var sjuka första inskolningsveckan nästan. Kanske lika bra så jag vänjer mig lite mer, fast det går rätt bra. Blir som sagt djupt sårad att mamma o pappa inte stannar kvar o leker, utan lämnar mig... Det ska de få höra när jag blir stor!!!;)



Sjuka sjuka....

Ja, veckan började ganska bra. Vi var på mitt dagis, helt ok.... snälla fröknar och många barn. Men mamma tyckte det såg så tråkigt ut..inga färger, mörkt o trist. Fast det blir säkert jättebra!

Men i tisdags blev mamma sjuk så vi har stannat hemma. Först imorn ska vi dit igen...så vi har missat nästan en veckas inskolning:( Men det ska nog gå bra ändå!

Annars har det inte hänt så mkt...både mamma o pappa har vart sjuka så jag har haft det typ supertråkigt...fast de har gjort så gott de kunnat ändå;) Saknar tjejerna jättemkt, kanske kan leka med dom imorn efter dagis??

Vi var på Mobilia igår och hämtade ut ett paket som farmor hade köpt till mig o Kajsa från Linus o Lotta...men när vi kom hem så såg mamma att vi hade fått fel paket....så nu ska vi tillbaka och förhoppningsvis få hem rätt paket;)

Ha de bra!

Krupp:(

Hej! Förlåt att jag inte varit så bra på att uppdatera nu i veckan...men vi har vart sjuka allihopa:( Natten till torsdag så vaknade mamma av att jag lät konstigt, så hon sprang in på mitt um och där låg jag och fick inte luft!! Mamma tog upp mig och då blev det lite bättre, men guuud så rädda vi var!! Vi ringde sjukvårdsupplysningen och fick rådet att öppna ett fönster så jag fick andas in kall luft, och då blev det genast bättre! Så diagnosen blev falsk krupp... Sen sov jag och mamma med öppet fönster hela natten. Var på vårdcentralen i fredags så en läkare fick kolla på mig, och han tyckte, bortsett från förkylning att jag var en frisk och glad kille!  Efter det så har vi varit förkylda och mamma har pajat ryggen...och pappa har idag (sön) varit jättedålig också... sicken otur vi har va?:(

men imorn!! Då ska jag börja på dagis! Ska bli jättespännande att se vad de har för leksaker där! Och vad de kan för sånger! Uppdaterar med bilder och dagissnack i veckan!

Kram på er och en stor kram till Farmor som åkt ända till thailand bara för att köpa coola grejer till mig o Kajsa;)

Jag busar i hundarnas bur;)


Jag o kusin Kajsa på julafton


Bilder

Siljan där jag åkte pulkaJag äter pizzakanter:)Jag o Milo slappar i soffan;)Jag åker pulka;)Utsikt från köket i stugan:)

Här kommer lite bilder!!

Ska be pappa lägga in bilder från julafton, men här kommer några från Tivoli och några från Mora så länge!

Annars är allt lugnt. Har vart hemma hos mina tjejer idag, har ju inte träffat dom på suuuperlänge!! Ville ju visa att jag kan gå...på nyårsafton så gav jag ett nyårslöfte om att från och med då så ska jag bara gå...inte krypa igen. Och det har jag hållt!! Duktigt va?
Fast idag...så skulle jag visa för tjejerna hur man gör..men då ramlade jag....inte nog med att det var pinsamt, tror ni inte jag slog av en bit av tanden!!??!! Så mamma ska ringa tandläkaren på onsdag, för de hade tydligen stängt imorn:( Men ja bryr mig inte...märker inte av det alls..går lika bra att äta ändå;)

Imorn ska jag nog leka med farmor om hon kommer hit. Sen vet jag inte...bara slappa kanske?

Håller er uppdaterade om dagis...ska ev. börja på torsdag, fast mamma vet inte säkert. Är lite strul, för mamma ville att jag skulle gå på ett annat dagis, och en tant på kommunen skulle hört av sig efter jul och idag när mamma ringde så är hon på semester till 2feb!! Och den andra tanten var sjuk...så på onsdag får vi reda på om jag ska börja på torsdag eller inte. Skönt med framförhållning va? Jag vet inte vad det betyder, men mamma har mumlat om framförhållning hela dagen;)

Men jag skriver så fort jag vet mer!! Jag tror det ska bli jättekul med dagis, tänk att få leka och sjunga hela dagarna!!

RSS 2.0