Skäms...

på mig! Och mamma! Mest mamma..eftersom jag fortfarande är rätt kass på att skriva;)

En snabb genomgång av de veckor som gått....Dagis, sjuk, dagis, sjuk....typ det som hänt!
Har varit ute i snön med Elise o Milla! Inte sååå kul, för det var kallt och jag ramla pladask ner och doppa hela ansiktet i snö...inte alls kul:( Mamma o Cissi skratta lite, men de e ju allmänt elaka;)

Var uppe i Mölndal hos mormor o morfar...för er som inte vet så e morfar min idol!! Jag får göra precis vad jag vill...han e modig han...som vågar låta mig göra det trots att mamma och mormor står och säger till!! Hade jag aldrig vågat!!;)
Jag fick massa presenter (som vanligt) bla massa byxor, en täckväst, reflexväst, leksaker mm mm:) Alltid kul!!

Mamma hälsar att hon tappat bort en sladd så hon får inte in bilder från telefonen in i datorn! Får väl hjälpa henne leta;)

Annars går allt som det ska....jag går, och gör tappra försök till att springa! Till mammas o pappas glädje går det inte så bra:) Jag börjar faktiskt trivas rätt bra på dagis, dom har ju hur god mat som helst där!! Och jag får äta nästan hur mkt jag vill!

En annan kul grej e att min faster Annie har kommit hem från lyxkryssningen där hon jobbat i över hela mitt liv!! Har bara träffat henne ett par gånger!

Och farbror Fille o Mia o kusin Kajsa har två schäfrar (stoooooooora hundar för er som inte vet, mycket större än mina!!) och den ena fick 8 små valpar i söndags!! Mamma var där igår och hälsade på medans jag o Kajsa var på dagis. Tydligen tråkigt med valpar. Mamma sa att man inte får leka med dom...varför i hela fridens namn har man saker som man inte får leka med!?! Helknasigt!




Jaha...ännu en dagisvecka avklarad...

Helt ärligt...jag fattar inte hur länge mamma o pappa ska hålla på att jobba. Har dom tänkt sig att jag ska gå på dagis i flera år eller???? Fast det är rätt okej...jag vet ju att jag kommer hem förr eller senare. Jag sover inte lika bra där som hemma...fast jag sover ju ändå i 45min-1timme som oftast. Fast inte i torsdags!! Jag får ju ofta höra att jag e en stor kille som går på dagis, och stora killar sover ju inte middag? Eller?? Så jag var vaken från morgon till kväll och det gick...fast jag var ganska trött dagen efter så jag väntar lite med att sluta sova middag.. Mamma blev jätteglad över det beslutet. Hon sa att hon minsann inte var redo för det än;)

Ja...vad har hänt mer i veckan?? Jag o mamma var på Ikea och skulle handla bord och en lampa till rum. Fick en jättefin taklampa som ser ut som en sol! Blir nog jättefint när pappa får upp den...snart hoppas jag;) Ikea är ju en toppenaffär att springa runt i! Hur stort som helst och 10000000 leksaker...som mamma sa att det inte var leksaker..men varför kan inte lampor och glas vara leksaker?? Vuxna kan vara såååå tråkiga ibland alltså...

Imorn ska jag få en ny bilstol till mammas nya bil. Och farmor har köpt skydd till hjulen på min barnvagn...så slipper mamma dammsuga varje gång vi varit ute;)
Mamma köpte nya skor till mig...fast de är lite stora än men till våren kanske. Dötuffa Spidermandojjor!!  Snacka om att jag kommer springa hur fort som helst i dom....undrar om mamma är medveten om det?? Och nästa vecka ska jag förhoppningsvis hinna leka med mina bästisar Elise o Milla! Hinner knappt med ett socialt liv nu när jag går på dagis;) Och håller jag mig frisk så kanske vi ska hälsa på tant Erica (;)) och lilla söta Filippa. Men hon e lite tråkig..kan inte leka med mig än...eller jag FÅR inte leka med henne än...hon e ju bara typ 3 mån.;) Men snart så!

Ha de gott alla så hörs och ses vi!!!


RSS 2.0