18mån igår, BVC idag:)

Det stämmer gott folk, igår blev jag 18 mån. Och moster blev 25:) Konstigt...hon har fyllt 25 år 9ggr nu...;)

Så idag var vi på BVC och skulle mäta, väga, testa mina enorma kunskaper och dessutom få en spruta!!! E så makalöst trött på äckliga sprutor!! Dessutom fick jag den i armen, den skulle tydligen vara där....men den doktorn gör inte om det på mig...det kan jag lova! Först när vi träffades så smälte jag såklart henne med min otroliga charm, och hon sa :"Guuud vilka vackra ögon!" Ja...hade jag fått en krona för varje gång....;) Men efter hon stack mig, så spände jag ögonen och skicka iväg den mest dödliga blick jag kan...blev jättesur! Då sa hon :"ja, de ögonen kan vara annat än vackra också! Hade blickar kunnat döda hade jag varit begraven för länge sen"
Hehe...där fick hon!!! ;)

Men som tur var så hände allt det sist. Jag klarade 18mån-besiktningen utan anmärkning;) Och jag är numera 82cm lång och väger 11,8kg!!

Idag har pappa köpt cykel till mamma, och cykelsits till mig! Mamma ska hämta den imorn, och så ska vi kolla ut en hjälm till mig sen bär det av....vart vet jag inte....fattar inte varför vi ska cykla när vi har antingen bil eller barnvagn?? Konstiga vuxna:)

Ikväll var vi hos farmor och Gerth. Vi satt ute och fika och det var jättemysigt! Farmor har köpt en hund av farbror Fille, en schäfertjej som är 9 veckor och heter Aska. Men hon var inte alls kul. Skulle bara hoppa och bitas, men jag ska nog ta igen det så fort jag får chansen!! Men söt va hon. Mamma ska lägga in lite bilder en annan dag!

Ha de gott!

Nyklippt!


Busar med hundarna!


Sluta fota mig nån gång!!


Sand var inte lika gott...


Kladdigt med glass:)


Gott med glass!


Farmor har ett eget bollhav hemma hos sig!


hur kan en skål vara så kul?


Galen:)


Trött??


Tiden går fort...

Ja, så sa mamma när jag sa att det är dags att uppdatera igen;)  Sen sa hon att om jag inte hade hällt kaffe över datorn så hade vi kunnat göra det för länge sen;)

Kommer knappt ihåg vad som hänt sen sist. Men idag hade vi min avdelning på dagis påskfest! Vi uppträdde för de andra avdelningarna. Några var utklädda till kaniner, tupp o hönor, men jag och två till var sötast av alla! Vi var kycklingar! Mamma ska få bilder av dagis nästa vecka så då får ni också se!!

Nu får ni nöja er med andra bilder så länge!


RSS 2.0