Bilder från Funhouse


Skadad:(

Ojojojoj....ni kan tro att jag är sur på min mamma nu!! Men först ska jag berätta om gårdagen! Mormor o morfar var hemma hos mig och hälsade på! Så kul! Jag fick ytterligare en chans att vara pajas! Fick smaka lite pizza också...verkar vara en okej maträtt;) Och idag var jag , Elise o Milla på Funhouse i Malmö! Det är ett lekland där man får springa hur mkt som helst för er som inte vet!;) Var där strax efter de öppnade så vi var först ut;) Jag klättrade som jag aldrig gjort förr, åkte rutschkana, lekte med bollar ..ja gud vet vad!! Sen hittade mamma en hoppborg som passade oss små...lite svår att gå i, så jag valde att ligga och dra mig fram;) Sen så hände det något så mamma titta bort i 2 sek, och då hände det...jag stod upp på kanten och ville ner...och ner kom jag!! Med pannan först! Sen näsan....och det var en matta som liksom brändes...så då blev jag dösur på mamma! Herregud...hur svårt kan det vara att aldrig släppa blicken från mig?? Blir galen! Fick ett blåmärke i pannan, brännsår på näsan och är röd vid ögat! Men förutom det så hade jag o tjejerna störtkul, sen gick vi till McDonalds och käka äpplebitar, lite pommes frites, hamburgare och glass! Våra mammor kände sig verkligen som bra förebilder;) Lite bilder från idag och igår!

Jag o morfar!


Nu så!

Nu har vi äntligen hittat den där sladden som varit borta!  Så nu lägger vi upp bilder också!

Vad har hänt sen sist?? Jo! Mamma har äntligen fått nytt jobb! Samma som hon har, fast på ett annat ställe....jag fattar ingenting...trodde hon skulle vara hemma med mig, men näääää....hon ska jobba. Töntigt att jobba. Villl hellre att det ska vara som innan, då lekte jag med Elise o Milla nästan varje dag!! Men det kanske blir så snart igen;)
Men mamma är glad, då är jag o pappa glada också;)

fast vi ska leka imorn, så det ska bli kul! Mamma sa att de inte bor kvar i samma lägenhet längre, de har fått en större för att de ska få en lillebror till sommaren....har fortfarande inte begripit vad en lillebror är för något. Såg en bild, Cissi (deras mamma) har tagit kort på den i magen....den ser ju läskigt ut... Fast sen visade mamma kortet hon tog på mig i  magen, jag blev ju ganska söt trots jag så lika läskig ut;)

Nu ska ni få titta på några bilder. Jag är med på allihopa! Bra va??!!;)

Så snygg jag e! Men tyvärr har håret vuxit ut igen...så det är dags för mamma att klippa mig igen!Jag hjälper mamma att tvätta!Jag och min Linslus?Jag, Elise o Milla och mammor fikar!Hemma hos mormor o morfar! Jag Jag provar solbrillor!!Ibland hjälper jag pappa lite också med att bära verktyg!

Solbrills!!

Igår så var jag, Elise o Milla (plus mammor) på Burlöv center efter de hämtat mig på dagis. Först åt morsorna på McDonalds....vi fick smaka lite pommes frites, schysst.....(snåla morsor;))

Sen så gick vi runt lite i affärer, och vi alla tre fick egna solglasögon! AScoola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi avslutade shoppandet på Coop. Elise är mästaren på att kasta iväg nappen hela tiden....och jag kan ju inte vara sämre än en tjej! Så jag gjorde likadant....sen muttrade mamma något om att vi inte skulle få leka mer...fattar inget;)

Sen kom vi hem..jag gick och la mig en stund..mamma också. Tar på krafterna att knappt göra något!;)

Sen åt vi pytt i panna, en helt klart godkänd rätt! Hur kul som helst att äta! Efter det så gick vi ut med hundarna, de e faktiskt rätt kul! Mamma "släppte ut" mig så fick jag också gå lite och rasta av mig! Fast jag ville bara gå in i buskarna och klappa vattenpölar och gå åt andra hållet så efter en liten stund så fick jag hoppa ner i vagnen igen;) Men det var ett tappert försök morsan!!;)

Bilder kommer så snart jag hittat sladden till mammas telefon/kamera.

RSS 2.0